Vilkår og betingelser

Vigtig information.
Læs nedenstående vilkår og betingelser grundigt igennem, før du foretager et køb på ReCoach.dk.

Hvis du ikke kan give accept af vores vilkår og betingelser, kan du ikke foretage bestillinger på ydelser på ReCoach.dk.

Du skal være 18 år eller derover for at kunne bestille online på vores hjemmeside, ellers påkræver det forældresamtykke.

Generelle vilkår
Alle kurser og individuelle ydelser på denne hjemmeside udbydes af ReCoach ApS, Risagervej 4, 7323 Give, CVR.: 26195527 kontakt@recoach.dk tlf. 42 43 12 71.

Når der bestilles en ydelse via vores hjemmeside gennem Terapeutbooking, indgås der en bindende aftale med ReCoach om køb af kurser eller individuelle sessioner, og køberen accepterer, at vilkårene er forstået og læst inden hvert køb.

Bestilling og betaling
Du kan bestille tid hos ReCoach via vores hjemmeside eller direkte i forlængelse af et kursus eller individuel session, hvor du fysisk er fremmødt. Betalingen opkræves straks ved bestillingen online. Alle beløb er i DKK. Danske Kroner og er inkl. skatter og moms. Du vil modtage en kvittering sammen med din bestilling. Det er muligt af betale forudbestilte sessioner ved det fysiske fremmøde. Vi modtager betaling med Mobile Pay på nummeret 721266

Vedr. prisændringer
ReCoach forbeholder sig retten til at ændrer i priserne. Allerede tilmeldte kurser og individuelle ydelser er ikke omfattet heraf. Prisstigninger vil blive omtalt senest 3 måneder før, at stigningen foretages.

Rettigheder
ReCoach ApS er ejer af alt indhold på denne hjemmeside, det værende logo, billeder, tekst, grafiske design og tekster, og der må ikke uden samtykke fra ReCoach ApS udtages eller kopieres indhold.

Hjemmesiden
Vi vil altid gøre, hvad vi kan for, at vores hjemmeside er opdateret og sikre, at kursusbeskrivelser, terapiforløb, individuelle sessioner, priser, rabatter og andre oplysninger er korrekte, og der tages forbehold for, at der kan opstå fejl i beskrivelserne, som hurtigst muligt vil blive rettet.

Klageadgang
Du har til enhver tid mulighed for at kontakte os, såfremt at du har en klage over en af vores ydelser, som du har købt hos os. Klagen skal ske via vores kontaktoplysninger, som findes på hjemmesiden. Vi vil altid påtænke at finde den bedste løsning for begge parter. Såfremt vi ikke kan finde en mindelig, løsning har du mulighed for at kontakte forbrugerklagenævnet på https://minsag.forbrug.dk/fkvweb/checkcomplaintstart.aspx

Force majeure
ReCoach frasiger sig alle indgåede aftaler ved force majeure i henhold til forhold, der ligger uden for ReCoach mulighed for kontrol, og som vi ikke har haft mulighed at tage højde for ved aftalens indgåelse.