Fagpersonlig Supervision

Fagpersonlig supervision
Hvem er du faglig, personlig og privat i samspillet med klienterne/eleverne? Ønsker du at blive mere og helt tilstede som behandler eller underviser, så betyder det også, at du bliver det i dit personlige liv, så den faglige udvikling vil foregå som en personlig og faglig udviklingsproces og vil øge den enkeltes kontaktfulde nærvær.

Supervisionsgruppen vil veksle mellem supervision på eget klient/undervisning, træning i form af forskellige øvelser i forhold til den enkelte deltagers temaer, der er i fokus hos den enkelte, ligesom der vil være teori i sammenhæng med praksis. Der vil være personlig bearbejdning af problematikker og skyggesider i forbindelse med, hvad der dukker op i supervisionen.

Gruppen er en årigt fortløbende gruppe, hvor tilmeldingen er for et år og gruppen mødes en weekend 4 gange årligt.

Hvem kan deltage?
Terapeuter, coaches, behandlere, undervisere og kontaktpersoner indenfor det pædagogiske og terapeutiske område.

Gruppeforløbet
Der lægges vægt på at skabe en tryg atmosfære som basis for, at alle deltagere kan lære sig selv og hinanden at kende både fagligt og personligt.

Gruppen bygger på lyst og villighed til commitment og til at udvise tolerance og ligeværdighed overfor hinanden. Alle oplysninger er fortrolige, og der er tavshedspligt både under og efter, at forløbet er afsluttet.

Vi er ansvarlige for, at ingen efterlades i processer, uden at den enkelte selv udtrykker at kunne håndtere og tage ansvaret for det.