Psykoterapi

Formålet med psykoterapi er gennem personlig samtale, at give klienten mulighed for større bevidsthed om sig selv og sine handlemønstre, samt at give klienten værktøjer til selv at løse sine problemer og udfordringer gennem selverkendelse og nye handlemåder.

Psykoterapi kan bruges både individuelt og som parterapi og kan hjælpe mange mennesker med forskellige udfordringer og problematikker.

Psykoterapi er en metode til personlig udvikling og kan være en stor hjælp i forbindelse med parforholdsproblemer, krise ved traumatiske følelser, sorg, skilsmisse, isolation, depression og ved psykosomatiske symptomer som følge af overgreb m.m.

Gennem psykoterapi kan du også få hjælp til arbejdsrelaterede problemer som påvirker dig og din trivsel, samt få hjælp til at opdage, bearbejde og ændre på uhensigtsmæssige adfærds- og reaktionsmønstre der gentager sig i dit liv og i relationerne omkring dig.

Psykoterapi er på igen måde en ”lykke pille”. Psykoterapien kan hjælpe til større bevidsthed om sig selv og måder at være sammen med andre mennesker på.

Sessionerne i psykoterapi/parterapi varer 1-1½ time og normalt i et forløb over 5-10 gange.