Om ReCoach

ReCoach er en virksomhed, der tilbyder psykologisk rådgivning og coaching til forskellige målgrupper indenfor såvel offentligt som privat regi.
Om det er en virksomhed i det private eller det offentlige eller som privatperson, så er vores mission at møde det enkelte menneske eller virksomhed på dets eget sted. Derfra tror vi på, at det bedste udgangspunkt er givet til en ærlig og reel udviklingsmulighed.
Vi tilbyder udviklingsveje, der er tilpasset på en måde, så der etableres samarbejde med eksterne undervisere og samarbejdspartnere, som har kompetencer, der kan imødekomme de udviklingsønsker, der ligger hos den enkelte.
Vi tror på, at alle mennesker uanset udgangspunkt har et uopfyldt mål, en drøm, et håb eller et ønske, som vi leder efter mod til, tro på og styrke til at realisere. I ReCoach ser vi det som vores fornemste opgave at give den enkelte redskaber til at opnå sine mål og ønsker.

Kim Kristensen
Ejer og undervisningsleder

Kim er ejer og ledende underviser og har siden 2001 arbejdet med psykoterapi. Kim er uddannet som ID -Psykoterapeut hos ID-Uddannelse i Roskilde. Master Practitioner i kommunikation & forandring samt Præsentation & dynamisk formidling i 1998 hos Dansk NLP Institut i Silkeborg.

Kim underviser i udviklingsgrupper og laver individuel psykoterapi, parterapi og clairvoyance, samt supervision.

Kim har gennem mange år i det socialfaglige arbejde oparbejdet meget erfaring i arbejdet med mennesker med ADHD og Autismespektrum forstyrrelser og vant til udfordringer af disse særlige psykologiske strukturer.