GDPR/Persondatapolitik

Formål:

ReCoach CVR-nr.: 26195527, en dansk virksomhed med hjemstedsadresse på Risagervej 4, 7323 Give, Danmark, behandler personoplysninger for kunder, der booker ydelser hos os.

Vi værner om dine personoplysninger og følger den til enhver tid gældende lovgivning for at beskytte dig som privatperson. Vi anvender udelukkende personoplysningerne i forbindelse med tilmelding af behandlinger/kurser/arrangementer, tilmelding til e-mail services eller rådgivning.

Når du afgiver personoplysninger til os, giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles i henhold til de bestemmelser, der fremgår af de vilkår og betingelser for denne persondatapolitik. Hvis du tilføjer personoplysninger om andre personer, er det dit ansvar at sikre, at RCoach kan behandle personoplysningerne i henhold til de gældende persondatavilkår.

ReCoach behandler dine personoplysninger i den udstrækning, det er tilladt ved lov. Behandling af data finder sted, når du f.eks. foretager en booking eller tilmelder dig vores nyhedsbrev. Tilmelder du dig en af vores behandlinger eller kurser, indsamler ReCoach følgende oplysninger: Deltagerens navn, adresse telefonnummer samt e-mailadresse.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev via internettet, indsamler ReCoach følgende oplysninger: Fornavn samt e-mailadresse.

Oplysningerne i forbindelse med en booking anvendes af ReCoach`s administrator til at registrere og dokumentere, at den pågældende person er tilmeldt en behandling. Derudover kan oplysninger anvendes til at kontakte deltageren/kontaktpersonen i forbindelse med afholdelse, aflysning eller ændring af en behandling eller et kursus.

Beskyttelse og sikkerhed

ReCoach har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang.

ReCoach sletter personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det betyder f.eks., at ReCoach sletter oplysningerne, når der ikke længere er et formål med at behandle de pågældende personoplysninger.

Ændring, sletning og gennemgang af dine personoplysninger

ReCoach opbevarer dine oplysninger, så længe lovgivningen foreskriver. Deltagere har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om den enkelte person i forbindelse med en behandling eller et kursus. Hvis de oplysninger, vi har registreret om dig, ikke er korrekte, kan du få dem rettet eller slettet. Anmodninger skal fremsendes per mail til kontakt@recoach.dk

Du har altid ret til at gøre indsigelse imod, at vi anvender dine oplysninger.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til ReCoach`s behandling af personoplysningerne, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os.

ReCoach
Risagervej 4
7323 Give
E-mail: kontakt@recoach.dk
Tlf.: 42431271